WIJ – Storytelling People

Storytelling People enthousiasmeert organisaties met het vastleggen, vertellen en delen van hun corporate story

Wie zijn we, waar staan we voor, wat willen we zijn voor wie, waar willen we naartoe? Dagelijks stellen we deze vragen aan onze opdrachtgevers. Maar wat als we onszelf die vragen stellen? Want ook achter Storytelling People gaan mooie verhalen schuil. Ook onze professionals hebben behoefte aan inspiratie en motivatie, ook zij willen deel uitmaken van iets dat groter is dan henzelf. Wat ons bindt is dat we mensen en organisaties willen verbinden door het opdiepen en vertellen van eerlijke en authentieke verhalen.

Bij Storytelling People geloven we dat in elk bedrijf een ‘story’ schuilt. Wij brengen dat tot leven, zodat mensen zich duurzaam met een organisatie kunnen verbinden. Of het nu gaat om het versterken van de identiteit of merkpositie, het uitdragen van de bedrijfswaarden of het claimen van leiderschap; met het juiste verhaal en onze vertelkracht maken we het verschil.

Wij zijn ‘storytellers’. We vinden elkaar in het verlangen namens onze klanten de meest originele en overtuigende verhalen te vertellen. Storytelling People bundelt creatief talent en geeft ruimte aan vakmensen op het gebied van tekst, vorm, beeld en geluid. We houden van perfectionisten, vernieuwers en vrijdenkers. Samen vormen we een hecht team dat elkaar voedt, beter maakt en garant staat voor persoonlijke en creatieve groei.

Met onze verhalen creëren wij levendige ‘communities’, voor onze klanten en onszelf. Verhalen die ‘doelstellingen, ramingen en streefcijfers’ overstijgen. Hoe ver we in dat streven gaan? Heel ver. Mensen verbinden is het versterken van hun gevoel van eenheid en saamhorigheid. Zij maken zich sterker voor een sociale en duurzame samenleving. Zij staan écht in verbinding met de wereld. Bij Storytelling People begrijpen we dat maar al te goed. Mensen, bedrijven en de maatschappij tot verbinding brengen. Eenheid – dat is onze droom.

Ons verhaal

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.