Corporate Story | Hurks

Hurks ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Het bedrijf behoort tot de top van de Nederlandse bouw- en vastgoedmarkt. Al 100 jaar geeft het familiebedrijf met in totaal ruim 700 medewerkers vorm aan tal van aansprekende projecten.

Uitgesproken

Bij Hurks houden ze intens van hun vak. Van het ontwikkelen, het bouwen en alles wat erbij komt kijken. Het ambachtelijke. Het vakmanschap. Het samenwerken. Het met z’n allen iets bijzonders creëren. Huizen voor gezinnen om in op te groeien. Bedrijven om plezierig in te werken. Een mooiere omgeving, een beter land. Iets om na te laten en door te geven aan volgende generaties.

Voor Hurks is bouwen passie en missie tegelijk. Er is niets in de wereld wat ze liever zouden willen. Dat is in bijna 100 jaar, sinds de eerste dag dat de eerste familie Hurks de eerste steen op de andere stapelde, niet veranderd. Daarin is Hurks authentiek. Die authenticiteit weerspiegelt de passie en bevlogenheid en vertaalt zich in helder taalgebruik, eenvoud en nuchterheid. Hurks benoemt wat benoemd moet worden. Ze lopen nergens van weg of omheen. Ze spelen open kaart. Ze zeggen alles zoals het is.

Uitgesproken bouwen is het cement van Hurks. Juist in dit vak is het essentieel om duidelijk en solide te zijn. Dat weten ze bij Hurks. Dat hebben ze geleerd. Bouwen is een nauw luisterend proces. Dus zorgen ze dat mensen weten wat ze aan Hurks hebben. Zorgen ze dat opdrachtgevers begrijpen wat ze van Hurks kunnen verwachten. Hurks zorgt dat mensen binnen de muren vrijuit kunnen zeggen wat ze denken. Hurks hecht waarde aan een uitgesproken eerlijke en onomwonden benadering van elkaar, opdrachtgevers en mensen met wie wordt samengewerkt.

Constructief

We houden van samenwerken. In onze ogen houdt dat in: medewerkers de ruimte geven om het beste uit zichzelf te halen. We koesteren een cultuur van constructief overleg. Talent krijgt bij ons de kans om zich te laten zien en horen. Gezonde discussie brengt ideeën verder. Bevlogen mensen houdt zich niet altijd aan al gebaande paden. Bang zijn voor een onafhankelijke mening is bang zijn voor verandering. Dat zijn we dus niet. Het vizier staat gericht op de toekomst. We bouwen voor morgen.

We stimuleren bij- en doorscholing. We leiden op en inspireren mensen om verder te komen in hun vak. Dat komt henzelf als professional ten goede en dat werkt door in wat we met z’n allen als Hurks beter en anders kunnen realiseren. Het kan altijd beter – ook dat is een uitgesproken mening binnen onze organisatie. We willen trots zijn op ons werk en er is geen beter soort trots dan gedeelde trots op een resultaat dat verwachtingen overtreft.

Uitgesproken constructief zijn met elkaar houdt voor ons ook in dat we elkaar scherp en alert houden. In het management evenzeer als op de bouwplaats en de werkvloer. Mensen maken fouten, dat is een gegeven. Onze houding is dat we elkaar helpen fouten te voorkomen, dan te wachten tot ze gemaakt zijn. Elkaar vragen om advies of assistentie is geen teken van zwakte, het is een teken van kracht: dat van constructief samenwerken.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.