Corporate Story | Hurks

Hurks ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Het bedrijf behoort tot de top van de Nederlandse bouw- en vastgoedmarkt. Al 100 jaar geeft het familiebedrijf met in totaal ruim 700 medewerkers vorm aan tal van aansprekende projecten.

Uitgesproken

Bij Hurks houden ze intens van hun vak. Van het ontwikkelen, het bouwen en alles wat erbij komt kijken. Het ambachtelijke. Het vakmanschap. Het samenwerken. Het met z’n allen iets bijzonders creëren. Huizen voor gezinnen om in op te groeien. Bedrijven om plezierig in te werken. Een mooiere omgeving, een beter land. Iets om na te laten en door te geven aan volgende generaties.

Voor Hurks is bouwen passie en missie tegelijk. Er is niets in de wereld wat ze liever zouden willen. Dat is in bijna 100 jaar, sinds de eerste dag dat de eerste familie Hurks de eerste steen op de andere stapelde, niet veranderd. Daarin is Hurks authentiek. Die authenticiteit weerspiegelt de passie en bevlogenheid en vertaalt zich in helder taalgebruik, eenvoud en nuchterheid. Hurks benoemt wat benoemd moet worden. Ze lopen nergens van weg of omheen. Ze spelen open kaart. Ze zeggen alles zoals het is.

Uitgesproken bouwen is het cement van Hurks. Juist in dit vak is het essentieel om duidelijk en solide te zijn. Dat weten ze bij Hurks. Dat hebben ze geleerd. Bouwen is een nauw luisterend proces. Dus zorgen ze dat mensen weten wat ze aan Hurks hebben. Zorgen ze dat opdrachtgevers begrijpen wat ze van Hurks kunnen verwachten. Hurks zorgt dat mensen binnen de muren vrijuit kunnen zeggen wat ze denken. Hurks hecht waarde aan een uitgesproken eerlijke en onomwonden benadering van elkaar, opdrachtgevers en mensen met wie wordt samengewerkt.

Hurks - Uitgesproken

Wij schreven de corporate story 'Uitgesproken' voor Hurks.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.