Missie – Storytelling People

Storytelling People enthousiasmeert organisaties met het vastleggen, vertellen en delen van hun corporate story

Storytelling People beweegt zich op het snijvlak van corporate communicatie, reputatiemanagement en leiderschap. Dat maakt ons bijzonder. Zelf zeggen we dat wij de mensen zijn die de vonk vinden om een vuur aan te steken. In de eerste plaats door te onderzoeken wat er al aan vuur in een organisatie schuil gaat. Daarna wakkeren we het vuur aan.

Mensen enthousiasmeren

Een goed verhaal ontsteekt een vuur dat zich niet meer laat doven. Om mensen mee te nemen laten we graag zien hoe storytelling werkt en wat het doet. En ja, dat doen we met verhalen die mensen warm maken. Want mensen houden van verhalen. Verhalen zijn ook zo oud als de mens zelf. Ooit doorverteld rond het kampvuur, later verspreid dankzij de drukpers en nu in seconden gedeeld met - letterlijk - de hele wereld. Met verhalen kun je ogenschijnlijk lastige materie begrijpelijk vertellen. Zelfs het meest complexe ondernemingsplan van een groot concern wordt met verhalen beeldend en levend. Eenmaal op weg zijn het nieuwe verhalen die het enthousiasme levend houden, als verse houtblokken op het vuur. Met corporate stories en storytelling zorgen we voor verhalen die mensen verbinden en meenemen naar de toekomst. De verhalen die we maken verschillen onderling in functie, maar vormen met elkaar één verhaal en hebben één zaak gemeen: het enthousiasmeert mensen, het laat ze ergens warm voor lopen, het brengt ze in beweging, er komt iets op gang.

Creatie van het verhaal

Mensen verbinden

Storytelling raakt mensen. Als Storytelling People zoeken en vinden we het verhaal dat mensen verbindt. Een verhaal dat enthousiasmeert en zorgt voor verbondenheid en betrokkenheid. Of het nu gaat om het versterken van de identiteit of merkuitstraling, het uitdragen van de bedrijfswaarden of het claimen van leiderschap; met storytelling brengen we organisaties en mensen in beweging en zorgen we voor verhalen die mensen meenemen naar de toekomst. De verhalen die we maken verschillen onderling in functie, maar hebben één ding gemeen: een goed verhaal ontsteekt een vuur dat zich niet meer laat doven.

Wat is uw verhaal?

Storytelling wordt meer en meer herkend en erkend als waardevol communicatie-instrument. Het past bij deze tijd en zeker in deze wereld waarin feitelijk elke tweet en elke Facebook-pagina een verhaal is. Ons verhaal is dat wij voorloper zijn op het gebied van storytelling, met name in samenhang met identiteitsvinding. Wij hanteren een zelf ontwikkelde One Story benadering, die opdrachtgevers helder zicht biedt op het proces om tot een kernverhaal te komen en de vertaling daarvan naar storytelling. Op alle mogelijke manieren, met inzet van alle mogelijke media, al naar gelang de doelgroepen en doelstellingen.

Onze enige vraag aan u: what's your story? Vertel ons die, dan vertellen wij het verder. Een afspraak is snel gemaakt, kennismaken is vrijblijvend en zo leert de ervaring, zeer leerzaam.

Great stories start a fire

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.