Corporate story overheid

Rijksoverheid, provincies en gemeenten

Storytelling People enthousiasmeert organisaties met het vastleggen, vertellen en delen van hun corporate story

In de afgelopen decennia zijn mensen onnoemelijk veel mondiger geworden. En niet alleen mondiger, ook zelfbewuster en zelfverzekerder. Omdat ze dankzij the internet of things altijd en overal die informatie kunnen vinden die ze zoeken, weten ze waar ze recht op hebben. En zelfs ook binnen welke termijn en tegen welke kosten. Tegelijk zijn mensen assertiever geworden en willen ze serieus genomen worden. Willen ze gehoord worden. Dat geldt onverkort voor klanten, medewerkers, leveranciers én stakeholders. Voor veel nog traditioneel ingerichte Rijksoverheden, provincies en gemeenten is dat wennen. Tegelijk biedt die nieuwe mondigheid hen ook ontiegelijk veel nieuwe kansen en mogelijkheden.

Eén ding is duidelijk. Met handboek soldaat-achtige websites, intranetten, brochures en al wat dies meer zij, gaan Rijksoverheden, provincies en gemeenten het niet redden. Want meer dan naar openingstijden, producten- en dienstenoverzichten en tarieven zijn burgers benieuwd naar achter- en dieper liggende waarden en overtuigingen. Meer dan in inspraakavonden en ledenvergaderingen zijn zij geïnteresseerd in participatie. En meer dan in loonhuizen en cafetariasystemen zijn medewerkers geïnteresseerd in ontwikkelmogelijkheden. En wat te denken van bedrijven, toeristen, noem maar op.

Onze klanten

Dat alles betekent dat Rijksoverheden, provincies en gemeenten voor de uitdaging staan hun verhaal te vertellen en te delen. Over wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze op aangesproken mogen én kunnen worden. Daarvoor moeten loketten plaats gaan maken voor keukentafels. En moeten bestemmingsplannen resulteren in gezamenlijke ambitieplannen. Meer burgerparticipatie en publiek-private samenwerkingen, dat is de weg die Rijksoverheden, provincies en gemeenten in moeten slaan.

Een corporate story heeft het vermogen Rijksoverheden, provincies en gemeenten stevig te verankeren in hun verzorgingsgebied. En met storytelling kunnen burgers, medewerkers, ondernemers en alle andere betrokkenen het gelijk van die corporate storie duiden. Storytelling People heeft al tal van overheden bijgestaan bij dat dankbare proces. Als adviseur, als uitvoerende organisatie, maar ook als coach en inspirator. En zo wil Storytelling People ook graag het vuur in uw overheidsorganisatie ontsteken.

Onze klanten

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.