Corporate Story | Nationale-Nederlanden

Het verhaal van Nationale-Nederlanden is het verhaal van verbondenheid met verleden, heden en toekomst van Nederland.

Verbondenheid

Nationale-Nederlanden draagt haar verhaal in haar eigen bedrijfs- en?merknaam. Nationale. Nederlanden. Hier wordt gezegd: Nederland en wij, we horen bij elkaar. In de naam Nationale-Nederlanden alleen al zit een unieke verbondenheid met Nederland besloten. We heten werkelijk niet voor niets Nationale-Nederlanden. We zijn geworteld in de Nederlandse landsaard. Het DNA van de Nederlander is ons DNA. Ons gevoel is Nederland, ons denken is Nederlands. We houden van Nederland, we bekommeren ons om Nederlanders. De verbondenheid met Nederland en Nederlanders is wat ons drijft, wat ons altijd heeft gedreven. Nederlands zijn zit ons in de genen. En we kunnen juist als grootste, invloedrijke verzekeraar een belangrijke bijdrage leveren aan dit land. Nationale-Nederlanden is in staat om zoveel zekerheid te scheppen, dat het mensen en bedrijven de rust geeft om zich te ontplooien en te ontwikkelen zoals ze willen. Als verhaal zegt dat tegen werknemers: we werken hier niet gewoon aan goede verzekeringen, we helpen hier heel Nederland vooruit.

Nederlanders onder elkaar, het is een gevoel dat doorgaans onder de oppervlakte blijft, maar dat snel opborrelt als eraan geappelleerd wordt. Nederlanders zijn met z’n allen namelijk best trots op dit land. De verbondenheid van de burger met het land is groter dan wel eens gedacht wordt. We reserveren toch gemakkelijk een warm plekje in ons hart voor mensen, bedrijven, merken of instituten die laten zien dat ze zich oprecht iets aantrekken van wat er in Nederland gebeurt en daar in positieve zin aan willen bijdragen. Het verhaal van verbondenheid met Nederland is oprecht uit te dragen. Het is geen verzonnen verhaal. Het is authentiek. Het is historisch gegroeid, het is aanwijsbaar, het is moeiteloos te onderbouwen. Het is het ware waarom achter de drang van Nationale Nederlanden om er altijd te zijn voor alle Nederlanders. Het is de reden waarom de onderneming in staat is ‘wat er ook gebeurt’ te beloven en waar te maken. En het mooiste van het verhaal? Niemand anders heeft de naam om het te dragen.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.