Corporate Story | Braumarkt

Zelf, thuis, kleinschalig en authentiek een eigen bier maken, een eigen kaas produceren, een eigen wijn of cider – de opmars van het ambachtelijke zelf een mooi product maken is onmiskenbaar en lijkt niet te stuiten. Het past in de hernieuwde aandacht voor zelfontplooiing, authenticiteit, ambachtelijkheid en versheid en het vers bereiden van voedselproducten. Als enige speler van formaat in deze nog jonge markt heeft Braumarkt binnen Nederland een leidende positie ingenomen en de kans ook eenzelfde nummer 1 positie in te nemen in met name midden en centraal Europa.

Braumarkt. The home of Homebrewers

Het trotse gevoel van een eigenhandig, ambachtelijk, puur, schitterend bier. De enorme voldoening van een zelf bedacht, handgemaakt, eerlijk kaasje. Het plezier om een eigen wijn te maken en de gelukzaligheid als deze nog lekkerder is dan je gehoopt had. Hier gaat het om bij homebrewing. De passie, de trots, de voldoening, het geluksgevoel. Er kan niets tegenop. Het is de nieuwe hobby van een groeiend leger bevlogen liefhebbers van alles wat puur, eerlijk, authentiek en ambachtelijk is.

Braumarkt staat daar middenin. Hun passie is onze passie. Hun beleving is onze beleving. Wij begrijpen wat ze meemaken, want wij hebben het zelf ook gedaan. Zo zijn we zelf begonnen. Uit de passie en het plezier dat we aan homebrewing beleefden, is Braumarkt geboren. Wij willen het elke homebrewer gemakkelijk maken zijn of haar passie alle ruimte te geven. Wat wij in al die jaren geleerd hebben, willen we doorgeven via winkel, website en assortiment, onze kennis en ervaring, onze beleving en community. En met liefde.

We willen meer zijn dan de plaats waar elke homebrewer vindt wat hij of zij nodig heeft, als beginner of gevorderde. Wij willen de plek zijn waar ook raad en daad te halen is. Waar homebrewers de weg gewezen wordt in middelen, ingrediënten, slimme tips & tricks. Waarbij wij zorgen dat onze producten gekoppeld zijn aan de emotie van de klant. Wij willen faciliterend zijn voor de eerlijke, langzame, menselijke, persoonlijke manier van brouwen en creëren van producten van eigen hand. Van werken met natuurlijke ingrediënten en het zoeken naar nieuwe smaken. We willen kennis delen en verspreiden, binnen en buiten Nederland. We willen de plek zijn waar homebrewers samen komen, om ervaringen te delen, ideeën uit te wisselen, elkaars producten te proeven en plezier te beleven aan hun passie.

Braumarkt wil een autoriteit zijn die op passie en liefde voor homebrewing gebouwd is. We willen de plek zijn die voor elke homebrewer voelt als thuiskomen.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.