Corporate Story | Hogeschool van Amsterdam

Urban Technology is het innovatieve onderzoekprogramma van de Faculteit Techniek van de Hogeschool van Amsterdam. Jaarlijks zijn zo’n 4.000 studenten aan het programma verbonden. Met een inspirerende samenwerkingsvorm van lectoren, studenten, docenten, promovendi, instellingen en bedrijfsleven wordt gewerkt aan praktijkgerichte toepassingen die de stad van morgen leefbaar, duurzaam en connected houden.

Vooruitstrevend

Wat vooruitstrevende mensen zo waardevol maakt voor de maatschappij, is dat ze op vele niveaus hun tijd vooruit zijn. Meer dan in het heden leven ze in hun hoofd al in de toekomst en niet zomaar een toekomst, nee: een toekomst waarin de vragen van nu briljant beantwoord zijn. Het verklaart waarom vooruitstrevende mensen vaak zo positief ingesteld zijn; ze zijn er rotsvast van overtuigd dat werkelijk alles opgelost kan worden, als we dat maar heel erg willen met z’n allen. De tomeloze ambitie spat er doorgaans van af, inherent aan het begrip streven. Hoe onbereikbaarder de oplossing lijkt, hoe harder erin geloofd wordt en hoe bevlogener eraan wordt gewerkt.

Het is ergens logisch dat vooruitstrevende mensen vaak in wetenschap, onderzoek en onderwijs te vinden zijn – de wereld van kennis en nieuwe kennis, van talent en nieuw talent, van weten en nieuwsgierigheid. Een toekomstgerichte wereld, waarin kennisoverdracht in het teken staat van het ontwikkelen van talent en ideeën. Vooruitstrevend zijn gaat over droom en daad bij elkaar brengen, over de dynamiek van verandering, de drang naar innovatie, de zucht naar realisatiekracht. Als er ergens een plek is waar dat tot uiting komt, is het in het programma en bij de mensen van Urban Technology van de Hogeschool van Amsterdam.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.