Corporate Story | Kenniscentrum SBRCURnet

Bij deze kennisgedreven organisatie werken bijna 70 professionals. SBRCURnet is de spil in de grote bouwwereld. Haar missie is gericht op het transformeren van de bouwsector: op weg naar vernieuwend en duurzaam bouwen.

Krachtig meebouwen aan een duurzame wereld

SBRCURnet weet als geen ander welke kracht er schuilt in de juiste kennis op de juiste plaats. SBRCURnet kent de kracht van kennis als katalysator van ideeën en bouwambities. Ze zien welke krachten er los komen als bepaalde partijen elkaar vinden en met elkaar kennis kunnen delen. Die kracht zit in SBRCURnet en die kracht moet benut worden. Die kracht wil SBRCURnet delen met partners en opdrachtgevers en iedereen daar tussenin. De kracht van SBRCURnet moet hun kracht worden, zodat ze hun talent ten volle kunnen benutten om te bouwen aan een duurzaam leefbare wereld. Het verhaal van de kracht achter de bouwer draait om: mensen bewegen en kennis activeren.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.