Corporate Story | Holmatro

Holmatro is een topklasse bedrijf dat zich richt op de productie en ondersteuning van klanten wereldwijd met innovatieve hydraulische gereedschappen voor technische hulpverlening, industriële toepassingen en special tactics operaties. Het merk wordt in meer dan 160 landen verkocht en de organisatie telt meer dan 350 medewerkers. De pay-off Mastering power vormt het hart van het bedrijfsverhaal.

Perfectie

Wie hoogwaardige producten wil leveren, moet beschikken over een hoogwaardige productieomgeving. Aan welke eisen zo’n setting moet voldoen, is verankerd in internationale standaarden. Holmatro bezit alle ter zake doende certificaten waarvan de belangrijkste de ISO 9001 richtlijn is. Kwaliteit begint bij vakkundigheid. De maakindustrie kan alleen gedijen bij professionele ‘makers’. Machines zijn verfijnde en schoon opererende robots geworden die digitaal worden aangestuurd. Programmeren is de productiehal binnengekomen, maar het heeft het oude ambachtswerk nog lang niet vervangen. Sterker nog, door de complexere producten met meer boorgangen wordt ook een nauwkeurigere opspanning verlangd en zijn het menselijke oog en coördinatie onmisbaar. Ook bij de afwerking is de mens onontbeerlijk. Want hoe technisch vooruitstrevend het machinepark van Holmatro ook is, uiteindelijk worden de gemaakte onderdelen door een medewerker zorgvuldig afgebraamd, zodat elke hydraulische beweging zonder hapering gemaakt kan worden. Machines en vakmanschap, hightech en hightouch. Met de Holmatro-producten worden mensenlevens gered; zij moeten foutloos functioneren. Die verantwoordelijkheid wordt elke dag weer in de productiehal gevoeld.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.