Corporate Story | Taleninstituut Regina Coeli

‘De Nonnen van Vught’, zo staat Regina Coeli ook wel bekend. Hoewel de nonnen van weleer zijn verdwenen uit het docentencorps, koestert het instituut zijn rijke historie. Met een authentiek en krachtig verhaal bouwt Regina Coeli haar positie als dé specialist in intensieve taaltrainingen uit.

Toewijding

Het verhaal van Regina Coeli is een verhaal van vele verhalen. De kunst was om dat ene universeel bruikbare, herkenbare en aansprekende verhaal te vinden van waaruit alles vertrekt. Juist omdat Regina Coeli Regina Coeli is, zijn haar waarden te herleiden tot een enkele samenbindende waarde: toewijding. Wat in het klooster begon als devote aandacht voor mensen die een taal wilden leren, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot ultieme toewijding. Een onbegrensde wil om mensen te helpen hun doelen te bereiken en alles in het werk te stellen om dat voor elkaar te krijgen. In termen van leeromgeving en leermiddelen, maar vooral in termen van mensen en organisatie.

Toewijding is een kernwaarde die Regina Coeli gebracht heeft tot waar het nu is. Toewijding zal Regina Coeli ook helpen te komen waar het naartoe wil. Toewijding is een woord dat iedereen begrijpt. Van binnen weet ieder mens onmiddellijk wat ermee bedoeld wordt, wat ermee aangeduid wordt. Het sluit in alle talen herkenbaar aan bij de moderne wereld van nu. Toewijding bestaat ook uit louter positieve associaties: meer doen dan dat gevraagd wordt, onvoorwaardelijke inzet, passie en bevlogenheid, liefde voor wat je doet, niet aan jezelf denken maar aan anderen. Daarmee is toewijding volledig eigen aan Regina Coeli. Een zuivere waarde die ook als communicatieboodschap breed inzetbaar is.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.