Corporate Story | Amgen

Sinds 1980 ontwikkelen wetenschappers van het internationale biotechnologische bedrijf Amgen innovatieve behandelingen voor patiënten met ernstige ziekten. Sinds 1997 is Amgen Europe B.V. gevestigd in Breda. In Nederland zijn meer dan 500 medewerkers betrokken bij de research, distributie en verkoop van medicijnen.

We zijn grensverleggers: de strijdbaarheid van een innovatief bedrijf.

Wat ons drijft, is de fundamentele gedachte dat we elke dag opnieuw de patiënt voor ogen hebben voor wie we aan het werk zijn. Het is voor de man of vrouw die door ziekte zijn of haar leven niet langer kan leven zoals het zou moeten, dat we bereid zijn om grenzen te verleggen. Die van onszelf door werkelijk niet de geringste mogelijkheid onbeproefd te laten om een oplossing te vinden. En die van de wetenschap door innovatief, inventief en onorthodox naar antwoorden te zoeken. Het is het rotsvaste geloof in de doorbraak die er komen zal, dat alle instrumenten die ons ter beschikking staan zo extra waardevol maken - en ons zo aantoonbaar succesvol. Het besef dat we uiteindelijk miljoenen patiënten ter wereld in staat kunnen stellen opnieuw een goed leven te leiden, is wat ons binnen Amgen met elkaar verbindt. Tegelijkertijd maakt ons dat als bedrijf tot een verhaal dat ons niet alleen verbindt met die patiënten, maar ook met elke andere stakeholder die binnen de zorgketen bij genezing betrokken is. Als we door onze spirit van strijdbaarheid en onverzettelijkheid andere zorgprofessionals inspireren om ook op hun gebied grenzen te verleggen, is dat alleen maar goed. Het doel is een beter leven voor mensen die daar op zitten te wachten. Dus hoe grensverleggender we daar als hele sector in worden, hoe beter het is. Daar willen we met elkaar zonder meer een voortrekkersrol vervullen.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.