Corporate Story | Lysno

Lysno, gevestigd in de voormalige lichttoren in Eindhoven, is een pionier in LED-TL. Hoe verover je de wereld met een revolutionaire innovatie: een 360 graden rondstralende LED-TL? Door je bewust te zijn van je leidende missie; de wereld verduurzamen.

We zijn leiders

Oude leiders maken plaats voor nieuwe. Gevestigde orde blijft nooit eeuwig gevestigde orde. Er komt altijd die dag dat ergens iemand opstaat en zegt: ‘Wat zij kunnen, kan ik beter en ik ga het bewijzen ook’. Voor de wereld van TL-verlichting is die dag gearriveerd. Het is de dag van de doorbraak van LED TL en het begin van een omwenteling. Met als voortrekker een merk, dat alle kenmerken vertoont van een persoonlijkheid die niet bang is leiderschap op zich te nemen. De gevestigde orde heeft haar kansen gehad. Ze heeft ze laten liggen. We willen mensen en bedrijven gidsen, hen de weg wijzen naar een wereld van LED TL. Dat hoort bij leiderschap. We take over now. Lysno – Leading the world to LED-TL.

We zijn gedreven

Lysno komt voort uit de creatief-innovatieve kracht en doorzettingsvermogen. De drive om te slagen daar waar anderen het hebben laten afweten, is merkbaar in alle denken en handelen van het merk. Lysno manifesteert zich naar haar klanten toe als persoonlijk, meedenkend, betrokken en gedreven. We willen een wereldwijde omwenteling teweeg brengen binnen de markt voor TL-verlichting en dat lukt alleen als we onze klanten meekrijgen in ons verhaal, onze bedoelingen, ons product en onze ambities. Goede leiders wijzen de weg naar de stip op de horizon. Maar we zijn daarbij ook goede luisteraars. We zijn vooruitdenkers. We zijn pro-actief en initiatiefrijk. We kunnen ons helemaal inleven in de vragen, wensen en mogelijkheden van klanten en leveranciers.

We zijn eigenzinnig

We willen de markt van TL niet ‘slechts’ veranderen, we willen de oude TL-verlichting de wereld uit. Dat lukt alleen als we op alle niveaus anders denken en anders werken dan de gevestigde orde. Technologisch, creatief, logistiek, administratief, relationeel en communicatief zal Lysno een eigenzinnig merk zijn. We kijken niet naar anderen, we kijken naar onszelf. Lysno zal van meet af aan revolutionair zijn, niet alleen gezien de baanbrekende innovatie, maar ook vanwege de manier waarop we zullen omgaan met klanten, relaties, leveranciers en producenten. Sneller, directer, gedurfder, vollediger, begripvoller dan de markt ooit gewend is geweest. Ook in onze keuzen zijn we eigenzinnig. De keuze voor European Design. De keuze voor de beste componenten uit de hele wereld in het beste LED-TL product. De keuze voor een retro-fit product. De keuze om de leiderschapspositie binnen LED-TL in te nemen. De keuze om onze klanten ongebruikelijk goed te servicen.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.