Corporate Story | Trendiy

Leading the way

Elke markt heeft een aanvoerder. In de competitieve DIY retailmarkt is dat Trendiy. Wij zijn dé leverancier van innovatieve raamdecoratie. Wij zijn leidend in de belangrijkste Europese landen. Ahead in the market is ahead in business! Ahead of business zijn we ook door onze operational excellence. Onze positie als marktleider zorgt ervoor dat Trendiy sterk investeert in mensen, bedrijfsvoering, marktkennis, online technologie, productie en logistiek. Met onze moderne productievestiging staan wij garant voor zowel efficiënte massaproductie van standaardmaten als bijzondere maatwerk producten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit van product en diensten onderscheiden ons. Zo scoren we een extreem hoge uitlevergraad van 98 procent. Dat is operational excellence waar klanten op vertrouwen en bouwen.

We staan uitzonderlijk dicht bij onze kanten. We willen weten hoe ze zijn, wat ze doen, hoe ze denken, waar ze mee worstelen, hoe hun eigen klanten zijn, waar ze naartoe willen. We investeren in de relatie. Vereenzelviging met onze klanten is de kiem van hechte samenwerking en unieke tailormade oplossingen. Voor elke klant een eigen advies, dat is de leidende gedachte erachter. Alleen door diepgaand te werken met klanten zijn specifieke, aparte benaderingen te realiseren. Je moet elkaar willen begrijpen om ruimte te creëren voor ideeën die anders zijn.

Onze kennis van de consument levert een meerwaarde op die verder gaat dan kennisoverdracht. Wij kunnen klanten verrassen met een visie op hun categorie waarmee zij hun klanten kunnen verrassen. Door de kennis over klanten te verbinden aan de kennis van de consument, komen we tot verrassende visies over marktbenaderingen en assortimentskeuzen. Dat is van wezenlijk belang om onze klanten te helpen aan onderscheid op basis van hun specifieke eigen merkidentiteit. We vinden het essentieel om telkens opnieuw de grens wat verder te verleggen, voor onszelf maar ook voor onze klanten. Succes komt niet vanzelf, je moet er samen actief naar op weg.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.