Corporate Story | Surf

Excelleren

Onderwijsvernieuwing begint bij de vrijheid om na te kunnen denken waarover nog niet nagedacht is, om te proberen wat nog niet geprobeerd is. De waarde daarvan is enorm, omdat dit uiteindelijk zal bijdragen aan toekomstbestendig onderwijs, essentieel voor een moderne samenleving. SURF is ontstaan om precies dat doel te dienen en vervult hierin een leidende rol. Als coöperatie van leden zijn we partner in de digitale ontwikkeling van het primaire proces van onderwijs & onderzoek. Het is onze missie om het onderwijs in ons land naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Waardoor iedereen die daar gebruik van maakt op zijn beurt de kans krijgt uit te blinken. SURF creëert het ultieme werkveld voor iedereen die de drive, ambitie en passie heeft de top van zijn kunnen te bereiken. We willen medewerkers en leden laten uitblinken waardoor we met elkaar het onderwijs laten excelleren.

Aanjagen

De menselijke factor is uiteindelijk waar het binnen SURF omdraait. Temeer daar de visie van SURF is: succesvolle digitale vernieuwing is eerder een organisatorische dan een technologische uitdaging. Onze leden willen enerzijds dat innovatie en dienstverlening zo blijft zoals ze dat gewend zijn. Anderzijds willen ze dat wij een nieuwe rol op ons nemen: het regisseren van de complexe samenwerkingsopgaven van de onderwijsinstellingen. Er is grote behoefte aan een onafhankelijke partij die het belangrijke (digitale) vernieuwingsproces binnen onderwijs en onderzoek begeleidt, inspireert en leidt tot de essentiële keuzen. SURF moet zich meer gaan richten op innovaties die wezenlijk impact hebben op de organisatie van onderwijs en de organisatie van onderzoek. Daarin schuilt de grote uitdaging voor SURF: de organisatie zo inrichten dat er een optimale wisselwerking ontstaat tussen technische innovatie en onderwijs & onderzoek innovatie. Waarbij het essentieel is dat de leden betrokken blijven en inzicht houden in de ontwikkeling van onderwijs & onderzoek innovatie.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.