Corporate Story | Noordhoff

Succesvol ontwikkelen

Ieder mens moet alle kansen krijgen om zijn ambities en dromen te realiseren. Noordhoff wil de groeifactor zijn die daarin het verschil maakt voor scholen, docenten, leerlingen, en professionals in de zorg en andere sectoren. Mensen laten groeien: in die missie ligt onze betekenis. In ultieme zin dragen we zo bij aan succesvolle groei van de samenleving als geheel. Het is onze overtuiging dat succes iets is wat je samen behaalt. Leren doe je van elkaar; hoe meer je elkaars kennis benut, hoe succesvoller je samen wordt. We stellen onszelf daarom niet alleen op als kennispartner, maar ook als sparrring partner voor iedereen die met leerprocessen te maken heeft. We staan naast en achter schoolbesturen, docenten en educatie professionals, even bevlogen en betrokken bij succesvol onderwijs als zij. We ontwikkelen nieuwe innovatieve leermiddelen, onderwijsplatforms, les- en leermethoden, die hen op hun beurt helpt leerlingen en professionals te ontwikkelen. We willen een sprankelende bron van inspiratie, kennis, ideeën en gedachten zijn voor onze klanten, zodat ze zichzelf zowel als de mensen die zij bedienen succesvol kunnen ontwikkelen. Als organisatie willen we de toonaangevende groeifactor zijn voor de succesvolle ontwikkeling van mensen op alle niveaus van de samenleving. Uiteindelijk wordt iedereen daar beter van; het maakt ons trots om daar actief en concreet aan te kunnen bijdragen.

Noordhoff brengt je verder

Leer vandaag. Ontdek morgen. Leren brengt iedere dag iets nieuws. Voor iedereen die leert én iedereen die anderen helpt leren. Zo blijven we ontdekken, groeien en onszelf ontwikkelen. Als mensen en als maatschappij.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.