Corporate Story | Achmea

Toonaangevend en klantrelevant zijn...

...het vraagt veel van hoe we ons werk doen, van ons vakmanschap. Van onze bestuurders verwachten we dat ze vaste bakens in roerige tijden zijn die in een veranderende wereld de horizon van Achmea duiden. Van onze managers dat ze richting geven, helder zijn over waarom er wel of niet in bepaalde ideeën geïnvesteerd wordt. Dat ze de kaders geven waarin we de strategie samen waar kunnen maken.
Van ons allemaal vraagt het dat we ons elke dag verantwoordelijk voelen voor onze klanten. En collega’s ook de ruimte geven, en elkaar vertrouwen. Samen het beste doen voor de klant en daarbij zijn belang voor ogen houden. Keihard werken natuurlijk, maar ook geregeld kritisch kijken of de dingen die we doen nog steeds nodig zijn of anders moeten. Daarvoor hebben we de collega’s nodig die de beste zijn in hun vak, en graag hun kennis delen. En leren van anderen. Je blijft jezelf voortdurend ontwikkelen. Omdat ons werk er morgen heel anders uit kan zien dan vandaag.

Over Storytelling People

Storytelling People gelooft in de corporate story als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Wij brengen dat kernverhaal tot leven met storytelling verhalen, programma’s, workshops, campagnes en onze OneStory® App.

Contact

Contact

Storytelling People
Karstraat 38
5301 BR Zaltbommel
T 0418-841957
E[email protected]
Iwww.storytellingpeople.nl

Onze klanten

Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen van en voor mensen.

Heineken: de magie
PostNL
Randstad: shaping work
ABN Amro
Nationale Nederlanden
Friesland Campina

Brochure aanvragen

Corporate storytelling brochure

Download de Storytelling People app

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.